LOGIN FÜR AGENTUREN

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
Hyrja / MY BOOKING:


Login

air presheva

Përvoja jonë shumë vjeçare na bënë ne si një agjenci e zgjedhur për kualitet, mikpritje dhe origjinalitet, me raport të shkëlqyeshëm mes çmimit dhe shërbimit.
Me tërë mirëqenien tonë ju përkushtohemi kërkesave Tuaj që udhëtimi Juaj të jetë sa më i këndshëm dhe i sigurt.

Call Center

Zürich

Tel.   +41 44 884 01 60
Mob. +41 79 236 86 43
Fax.   +41 44 884 01 61
E-Mail:
info@airpresheva.ch

Reisebüro Presheva
Pumpwerkstrasse 15
8105 Regensdorf

Presheve

Tel.   +381 17 669 191
Fax:   +381 17 669 191
MOB.   +381 63 236 014

15 Nëntori Nr. 63
17523 Preshevë
  SWISS   GERMANIA   AIRBERLIN   ADRIA   TURKISHAIRLINES
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.