LOGIN FÜR AGENTUREN

Nga:
Pas:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
Kthimi më
Kërkoni fluturimin
Hyrja / MY BOOKING:


Login

Orari i fluturimeve - aeroportet e nisjes dhe aeroportet e destinacionit

Të gjitha aeroportet e nisjes dhe arritjes i gjeni këtu.
NGA: deri:
Ju lutem, zgjidhni drejtimin e dëshiruar të fluturimit (në drejtim dalës) lart.

Call Center

Zürich

Tel.   +41 44 884 01 60
Mob. +41 79 236 86 43
Fax.   +41 44 884 01 61
E-Mail:
info@airpresheva.ch

Reisebüro Presheva
Pumpwerkstrasse 15
8105 Regensdorf


  SWISS   CHAIR   EDELWEIS   ENTER   TURKISHAIRLINES
Ju lutem, përdorni ose Firefox > 3.x ose IE > 6, dhe sigurohuni që Javascript është i aktivizuar.